Bakterier er hudens bedste venner!

Bakterier er hudens bedste venner!

Soeren Kjaerulff,

Gennem mange år er bakterier blevet betragtet som vores fjender – nogle, der var til fare for os, og som vi skulle bekæmpe. Intet kunne være mere forkert.

Det seneste årtis videnskabelige forskning i mikrobiomet har ført til en helt ny forståelse af, at de fleste bakterier er hudens bedste venner og vigtigste allierede. Mange har nok hørt om gode, probiotiske bakterier i forbindelse med vores tarmsystem - hvor vigtige de er for vores sundhed og velvære. Men de er lige så vigtige for huden, dens balance og sundhed.

Problemet er, at vi i den moderne verden har renset vores hud for bakterier alt for ofte og at vi har tilført harske kemikalier og konserveringsmidler der har bragt vores mikrobiom i ubalance. Det kan føre til, at patogene bakterier får overtaget og skaber problemer for din hud.

Vores hold af mikrobiologer, bioteknologer og biokemikere, har identificeret, udvalgt og dyrket de bedste probiotiske stammer mod mikrobiomdysfunktioner.

Det har ført til hudplejeserien Bak Probiotic Skincare der med indholdet af levende bakterier og nogle få naturlige og hudvenlige ingredienser, kan genskabe hudens mikrobiom og bringe bakteriebalancen i orden.

Læs mere om virksomheden bag Bak Probiotic Skincare på www.lactobio.com.