[AKNE OG UREN HUD]

Selvom ordet akne ofte leder tankerne til svære udbrud af bumser, er akne faktisk en samlende betegnelse for alt fra hudorme til bumser til de mere dybdeliggende cyster og bylder i huden.

Fælles for det hele er, at det er en bakteriel irritation i huden – en ubalance i mikrobiomet, hvor en skadelig bakterie har fået overtaget. Det kan du rette op på!

 

Brug din skintuition, lad naturen fjerne dine urenheder

BAK skincare's serie mod bumser og uren hud kombinerer naturens bedste olier med de sundeste probiotiske bakterier. Produkterne balancerer din huds mikrobiom og beskytter mod de bakterier der skaber urenheder og bumser. Et eksempel på resultaterne kan ses her:
Vi finder løsninger i naturen, udvælger de bedste probiotiske mikroorganismer i vores laboratorie, men vigtigst for os er, at det virker for dig. Vi er så sikre på, at du vil elske den forskel BAK gør for din hud, at vi garanterer den. Så oplev forskellen, eller benyt dig af vores vores 100% tilfredshedsgaranti.

 

For at vise effekten af vores cremer, har vi kørt et placebo-kontrolleret klinisk studie med 41 deltagere, der havde mild til moderat akne. Ud over at brugerne fik reduceret antallet af akne pustler med 62 % gav deltagerne også følgende svar:

 • - 71 % fik renere, klarer og friskere hud ved brug af produktet
 • - 81 % fik reduceret deres læsioner
 • - 90 % fik mindre tør hud

 

Virkelige resultater

 • RIGTIG GODE RESULTATER VED TØR HUD MED AKNE Jeg har haft akne og tør hud i 20 år. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige produkter, uden at finde et som fungerede for kombinationen af tør hud og akne. Efter jeg er begyndt at bruge denne serum bliver udbruddene færre og færre, de heler hurtigere, og min hud klør meget mindre. Jeg bruger den i ansigtet, på armene og på ryggen. Vil klart anbefale produktet, især hvis man har akne kombineret med tør hud.

  Charlotte

 • MIRAKELMIDDEL FOR AKNE Jeg har i 5 år haft problemer med cystisk akne. Jeg har både brugt cremer udskrevet af en dermatolog og brugt mange penge på alverdens dyre produkter. Dette produkt har dog overrasket mig og har efter kun en uges brug allerede givet en kæmpe effekt. Det er som om bakterierne i olien har hjulpet min hud til at genfinde sin styrke, og de urenheder jeg havde “udviklede” sig hurtigt og gik i sig selv. Min hud føles blødere og mere i ro.

  Ulrikke

 • VIRKER PÅ AKNE PLAGET, TØR HUD! Jeg har efter stop af p-piller og graviditet haft akne i flere år, formodentligt grundet PCOS. Denne serum har gjort at jeg nu har meget færre urenheder, samt at min hud virker meget indre generet. Jeg så effekt efter 14 dage og det bliver kun bedre!

  Conny

 • SUPER GOD TIL TØR HUD MED TENDENS TIL AKNE! Denne serum har fået min hud tilbage i balance og den har fået en langt mere glat og rolig overflade. Der er ikke rigtig synlige talgknopper og andre ujævnheder mere og har nærmest ikke haft et udbrud siden et par dage efter jeg begyndte at bruge den. :) Jeg har ca. brugt den lidt over en uge og jeg er faktisk lidt overrasket over hvor hurtigt jeg kan se en forskel.

  Sofie

Følg din skintuition, prøv BAK!

  Vil du gerne forstå din hud bedre?
  Tag vores hudtest
  for at finde ud af, hvilke BAK-produkter din hud savner.