Handelsbetingelser

Kontaktinformation

Lactobio A/S
Lersø Parkallé 42
2100 København Ø
Danmark

CVR: 38887866

info@lactobio.com

Telefon +45 31 31 86 59

 

Brug af probiotisk hudpleje

At få optimale fordele ud af, at bruge probiotisk hudpleje kan kræve lidt af forbrugeren. Traditionelle hudplejeprodukter indeholder konserveringsmidler, men det gør Bak Probiotic Skincare ikke (det ville dræbe indholdet af levende bakterier). Derfor opbevares produkterne med deres friske og naturlige ingredienser optimalt i køleskab, men kan dog også stå ved almindelig rumtemperatur op til 25 grader C.

Bak Probiotic Skincare bruges optimalt på ren hud. Holdbarhed efter åbning er ca. 3 måneder.

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi accepterer Visa og MasterCard.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Fragt

Alle produkter sendes normalt fra vores lager inden for 3 arbejdsdage. Når en ordre er placeret på hverdage, leveres den normalt inden for 2-4 hverdage. Vi behandler løbende ordrer og stræber efter hurtig og bekvem levering. Vi benytter GLS til omdeling af vores varer.

  

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@bakskincare.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Ved køb af varer hos bakskincare.dk er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. For at være sikker på at få alle dine penge retur, er det vigtigt at originalemballagen er med.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Lactobio A/S, Lersø Parkallé 42, 2100 København Ø, Danmark.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Gaver

Har du modtaget en gave og fortryder indenfor fortrydelsesfristen sender vi tilbagebetaling til gavegiveren.

Udgifter til returnering skal du afholde. 

Transportskader

Vi opfordrer kraftigt til, at du undersøger pakken ved modtagelse og nægter modtagelse, hvis varen er tydeligt beskadiget. Har du modtaget en pakke, hvor en eller flere af dine varer er beskadiget, opfodrer vi til at du kontakter os hurtigst muligt.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Lactobio A/S
Lersø Parkallé 42
2100 København Ø
Danmark.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@lactobio.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: www.ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 

  

Kundehenvisningsprogram

Kundehenvisningsprogrammet er åbent for nye og eksisterende forbrugere. En belønning for en vellykket henvisning vil kun blive udstedt, hvis modtageren (vennen) af henvisningslinket aldrig før har købt BAK på bakskincare.dk hjemmesiden. Henvisningsrabatkoden eller belønningskoderne kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller specialtilbud. Du kan ikke kombinere belønningerne fra flere henvisninger til et køb. Koderne kan ikke anvendes på forsendelsesomkostninger. Belønningsrabatkoden kan ikke konverteres til kontanter eller gavekort. BAK Skincare forbeholder sig retten til at udelukke brugere fra henvisningsprogrammet i tilfælde af, at der opdages misbrug/svig (for eksempel ved at henvise dig selv, ved at bruge en anden e-mailadresse).

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Lactobio A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på bakskincare.dk er Lactobio A/S. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lactobio.com.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Lactobio A/S
Lersø Parkallé 42
2100 København Ø 
E-mail: contact@bakskincare.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________

 Forbrugerens navn: ________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _________________________________________________

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.04.2022