Sådan virker det

I og omkring intimområdet lever en unik og kompleks balance af bakterier, svampe, vira og andre mikroorganismer. Man kan ikke se dem med det blotte øje, men det kaldes samlet set for vores mikrobiota.

Vi har en pagt med vores mikrobita. Vi giver den mad og husly - til gengæld arbejder den for os. En stærk og sund mikrobiota betyder, at der er nok gunstige bakterier, der holder skadelige mikroorganismer væk. Det betyder også, at intimområdet bliver sundere og mere modstandsdygtigt.

Ubalancer i dette komplekse system kan føre til en lang række gener som irritation, tørhed, kløe, svie og lugt, der dog kan afhjælpes ved at genindføre de helt rigtige bakterier.

Bakterierne i serummet

Bak har fundet netop de probiotiske bakterier, der kan hjælpe med at gøre intimområdets økosystem stærk og hjælpe dets forsvar. Bakterierne er isoleret bl.a. fra højgravide kvinder, hvor kroppens eget forsvar af gavnlige bakterier er stærkest.

Lactobacillus crispatus LB714R: Binder til Gardnerella vaginalis så den ikke kan formere sig.

Pediococcus pentosaceus LB606R: Inhiberer Candida albicans.

Lactiplantibacillus plantarum LB356R: Genopretter imtimområdets naturlige pH værdi og økosystem, så forsvaret mod skadelige bakterier og svampe styrkes.