Ingredienser

LB244R (Probiotika)

Probiotisk bakterie isoleret fra fermenteret kål. Denne stamme balancerer hudmikrobiomet og er med til at gøre huden sund og stærk, imens den modvirker tør, irriteret og rødmende hud.

 

LB356R (Probiotika)

Probiotisk bakterie isoleret fra fermenteret rødbede. Denne stamme binder til C. acnes og reducerer bumser og urenheder uden at irritere eller gå på kompromis med hudens sundhed.

 

LB356R (probiotika)

Probiotisk mælkesyrebakterie isoleret fra fermenteret rødbede. Bakterien genopretter imtimområdets naturlige pH-værdi og økosystem, så forsvaret mod skadelige bakterier og svampe styrkes.

 

LB606R (Probiotika)

Probiotisk mælkesyrebakterie isoleret fra en babys mikrobiom. Bakterien producerer proteiner, forskellige syrer, og hydrogen peroxid, der hæmmer væksten af patogene mikroorganismer i intimområdet.

 

LB714R (Probiotika)

Probiotisk mælkesyrebakterie isoleret fra højgravid kvinde, hvor intimområdets eget forsvar er stærkest. Bakterien udkonkurrerer og inhiberer patogene mikroorganismer i intimområdet.

 

Jojobaolie

Jojobaolie er en effektivt blødgørende og fugtgivende olie, der i sin komposition ligner hudens egen fedstof (sebum). Det gør den velegnet til langt de fleste hudtyper.

 

Mandelolie

En mild og let olie, der hurtigt absorberes af huden og gør den blød, glat og smidig. Derudover er det en regenerende olie, der bidrager til forbedringen af hudens generelle tilstand.

 

Solsikkeolie

Solsikkeolie har antiinflammatoriske egenskaber som kan hjælpe mod rødhed og ruhed på huden. Derudover hjælper solsikkeolie med at styrke de ydre lag af huden og holde den fugtet.

 

Rapsolie

Canolaolie er en afart af raps, som har genoprettende og hud-beroligende egenskaber. Den er rig på omega 9 fedtsyre og er derfor meget fugtgivende og blødgørende.

 

Hydrogeneret olivenolie

Hydrogeneret olivenolie indeholder gavnlige fedtsyrer og er en rig kilde til antioxidanter. Når det påføres huden, absorberes det let og virker blødgørende og fugtgivende.

 

Sheasmør

Sheasmør er en meget fed olie, kendt for sine fugtgivende, beskyttende og regenererende egenskaber på tør og sensitiv hud. Dens regenererende egenskaber kommer primært fra de høje niveauer af phytosteroler, som stimulerer cellevækst.

 

Hydrogeneret castorolie

Voks udvundet af castorolie, der hjælper med at opretholde hudens blødhed og forhindre at den tørrer ud.

 

Tocopherol (E-vitamin)

Tocopherol (E-vitamin) er en antioxidant, med en række nyttige egenskaber på alt fra tør hud og eksem til rynker. Derudover kan den hjælpe på solskadet hud.

 

Inulin (Præbiotika)

Præbiotika er næringsstoffer for de gode bakterier i og på kroppen. I hverdagstale omtales præbiotika som ”mad” for probiotiske bakterier, som kan anvendes til at sikre de probiotiske bakterier gunstige forudsætninger for at leve og formere sig.

 

Alger

Naturlig og bæredygtig SPF booster, der øger solbeskyttelsen med minimal brug af solfiltre. Derudover hjælper den med at forbedre hudtolerancen og reducere hudirritation.

 

Glycerin

Glycerin, også kendt som glycerol, findes naturligt i huden. Glycerin binder vand i hudens øverste lag og fugter derfor huden. Deruder bidrager det til afstødelsen af døde hudceller, ligesom det er påvist at reducere hudirritation.

 

Sunhancer

Bæredygtig, naturlig og bio-nedbrydelig SPF-booster lavet af ris- og palmevoks, som øger solbeskyttelsen med minimal brug af solfiltre.

 

Vegansk bivoks

Naturligt og vegansk bivoksalternativ, der skaber et beskyttende lag og holder huden fugtig.

 

Japansk Hazenoki trævoks

Indeholder store mængder fedtsyrer hvilket fugtiggør huden og giver serummen struktur til en jævnere fordeling på huden.

 

Emolid CC

Ekstrakt udvundet af kokosnød, som gør huden blødere og forhindrer, at huden bliver tør og sprækker.

 

Caprylic/Capric Triglyceride

En fremragende fugtighedsgiver og nærende ingrediens udvundet af kokosolie. Gør huden blødere og stærkere uden at være fedtet. Selvom den er udvundet af kokosolie, tilstopper den ikke porer [ikke-komedogen].

 

Solfilter

Absorberer solens stråler og beskytter dermed huden mod solskade.

 

Veggiesoft Complex

Vegansk og naturlig ingrediens af bl.a. solsikke og kokosnød, der danner en barriere på huden, som bl.a. beskytter mod udefrakommende og skadelige mikroorganismer.

 

Sebumol S 1000

Blanding af fedtsyrer der fungerer som naturlig emulgator, og som blødgører og tilfører fugt til din hud.

 

Bivoks

Bivoks er et fugtighedsbevarende middel der tiltrækker vand og skaber et beskyttende lag på huden, hvilket hjælper med at holde din hud gennemfugtet.