Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage nyheder om vores produktsortiment, tips & tricks og adgang til eksklusive tilbud.


Blog

 • Du har hørt om probiotika. Du ved, at det er noget, der blandt andet findes i yoghurt og som er godt for din mave og fordøjelse. Og så har du lagt mærke til, at det er et ord, der pludselig synes at være her, der og allevegne. For eksempel i hudpleje. Men hvad er det egentlig, hvorfor er det godt for dig, og hvorfor skal det nu på huden? Det dykker vi dybere ned i her.

  Læs mere
 • Forestil dig et hudplejeprodukt, der indeholder aminosyrer, peptider, glykolsyre, askorbinsyre, ferulasyre, og niacinamid. Men hvad hvis vi fortalte, at probiotiske bakterier producerer alle disse ”ingredienser”, og mere endnu? Probiotiske bakterier arbejder som en lille hudplejefabrik, der laver nogle af industriens mest omtalte aktive ingredienser – direkte på din hud.

  Læs mere
 • I århundreder har vi vidst, at probiotiske bakterier gør noget rigtig godt for vores sundhed. Men probiotiske bakterier er ikke bare probiotiske bakterier. Det der vil have en god effekt på dine tarmes sundhed, har ikke nødvendigvis samme effekt på din huds sundhed.

  Læs mere
 • Postbiotika - kan man næsten høre på navnet – betyder efter det levende. Helt konkret er postbiotika de døde bakterier og består af de probiotiske celler og alle de metabolitter, de har produceret under hele deres livscyklus.

  Læs mere
 • Hvor mange trin er der i din daglige hudplejerutine? 1…, 2…, 3…, 10? Spørger du os, bør svaret være: så få som muligt. Det giver nemlig både frihed til din hud og til din dag: med færre produkter, mindsker du mængden af kemikalier på din hud. Det er rigtig godt for dit hudmikrobiom. Og med færre produkter, frigiver du tid fra badeværelset. Tid, du kan bruge på andre ting. Det er det, vi kalder ’skincare freedom’.

  Læs mere
 • Vi ved, at det for mange er svært at give slip på netop dén syre eller de vitaminer, der gør, at huden eeendelig arter sig efter årevis med tørhed, bumser eller irritation. Det betyder ikke, at du ikke kan have glæde af probiotisk hudpleje alligevel. Som med så meget andet i hudplejejunglen, kræver det blot lidt uddannelse. Den giver vi dig her.

  Læs mere
 • Soleksponering, klorvand i poolen, og øget brug af solcreme, kan alt sammen have en effekt på din hud. I denne blog går vi dybden med, hvordan du kan pleje din hud, når det er varmt og solen skinner lidt ekstra.

  Læs mere
 • For at gøre indholdet i vores hudpleje mere overskueligt for dig, har vi her samlet lidt information om de ingredienser, som BAK bruger. Vi håber at dette kan hjælpe dig med at få en forståelse for, hvilke fordele de enkelte ingredienser har, og hvor de kommer fra.

  Læs mere
 • Dem med sensitiv hud, oplever ofte rødme, irritation, tørhed, brændende fornemmelser og nogle gange også udbrud. Dette skyldes at hudbarrieren er beskadiget, hvilket gør det lettere for irritanter og allergener at trænge igennem. I denne blog vil vi dykke ned i hvad det vil sige at have sensitiv hud, hvilke ingredienser, man bør undgå, og hvilke ingredienser, der er gode for sensitiv hud.

  Læs mere
 • Hos BAK Skincare, har vi ikke set aldring af huden som et hudproblem, der skulle behandles, og derfor har vi indtil videre kun fokuseret på at formindske ubalancer i mikrobiomet som f.eks. bumser, atopisk hud og rødme. Men da det blev tydeligt for os, at probiotikaen også havde anti-aging egenskaber, følte vi os nødsaget til at se nærmere på det, ved at lave et klinisk studie.

  Læs mere
 • Oxidativ stress er en naturlig proces, der opstår, når vores kroppe udsættes for miljømæssig stress som forurening, røg og UV-stråling. Disse stressorer kan danne frie radikaler i vores hud, hvilket starter en række af reaktioner, der forårsager betændelse og skader kollagen- og elastinfibre, der giver huden dens ungdommelige udseende. Antioxidanter virker ved at neutralisere frie radikaler og beskytte vores hud mod yderligere skade.

  Læs mere
 • Rosacea er en kronisk hudlidelse, der påvirker millioner af mennesker verden over, og er frustrerende og udfordrende at håndtere. Dens symptomer kan variere fra mild rødme i ansigtet, til alvorlige opblussen, der forårsager ubehag, og som også kan påvirke selvværdet. I dette blogindlæg vil vi gå dybden med de forskellige typer af rosacea, deres årsager, og hvilken rolle, probiotika kan have i håndteringen af rosacea.

  Læs mere
 • Akne – eller bumser – har ikke noget at gøre med at huden er beskidt, men er en betændelsestilstand, der opstår i talgkirtlerne og de små hårsække i huden. Man ved ikke præcis, hvorfor vi får akne. For mange vil bumserne skyldes, at man er genetisk disponeret, og så spiller hormoner også en stor rolle.

  Læs mere
 • Atopisk hud kommer til udtryk som rød, kløende og ofte skællende hud, hvor der kan opstå små knopper eller vandblærer. Når man er ramt, kan man føle sig som den eneste i verden med problemhud, men atopisk hud er faktisk enormt udbredt, og det er en tilstand der, særligt i vesten, er i kraftig vækst.

  Læs mere
 • Den vaginale flora er essentiel for kvinders generelle velbefindende. Læs videre, for at lære mere om hvor fascinerende det vaginale mikrobiom er, de almindelige ubalancer, der kan opstå, og hvordan probiotika kan hjælpe med at genoprette harmoni i det intime område.

  Læs mere

Podcast: Skintuition

 • Dit mikrobiom er dit naturlige økosystem af forskellige mikroorganismer, og det hjælper hver dag din krop og din hud til at fungere optimalt. Lyt til 1. episode af Skintuition.

  Læs mere
 • Sommeren og ferietiden er over os, og det er nu, mange af os for alvor tænker over, hvordan vi passer bedst på huden under solens stråler. Til at hjælpe os med at blive klogere på solbeskyttelse, har vi besøg af produktspecialist i kosmetikråvarer og ekspert i solcremer, Søren Sneholdt.

  Læs mere
 • Probiotika er levende og gode mikroorganismer, der har en sundhedsfremmende effekt på kroppen. Men vidste du godt, at probiotika også kan både støtte og styrke din hud? I denne episode taler vi med bioteknolog, Ida Christensen, der udover at være erhvervs-ph.d. hos Lactobio, der står bag BAK, også var med til at udvikle de allerførste BAK-produkter med levende, probiotiske bakterier. Hun ved præcis, hvad probiotiske bakterier gør for huden, hvordan de virker og hvorfor. Alt det og historien om, hvordan en lille forskings-start-up også fik sit eget hudplejebrand, fortæller hun om i dagens episode af Skintuition, der handler om probiotika.

  Læs mere
 • Hvor probiotika er levende mikroorganismer, der har en gavnlig effekt på for eksempel huden, er postbiotika gode bakterier, der ikke længere er levende. Postbiotiske bakterier rummer stadig et væld af gode egenskaber, der kan hjælpe din hud i balance. Hvordan, dykker vi meget dybere ned i her.

  Læs mere
 • Kost og livsstil spiller en stor rolle for dig og din huds sundhed og udseende. Men hvad er egentlig den ideelle kost, hvis du gerne vil have en krop og en hud i balance? Og hvad bør vi gøre mere eller mindre af, hvis vi gerne vil hjælpe vores sundhed på rette vej? Det snakker vi om med ernæringsekspert, Stina Dannerfjord, i denne episode af Skintuition.

  Læs mere

Kontakt

Har du spørgsmål?

Kontakt os på contact@bakskincare.com.
Vi besvarer mails mellem kl. 9-17 på hverdage.

Skriv til os