Sådan virker det

Personer med tør, ødelagt og atopisk hud har ofte en forstyrret balance i hudmikrobiomet (økosystemet).

Hos Bak Probiotic Skincare er vores tilgang til dette problem at tilføre milliarder af levende gode probiotiske bakterier direkte på huden for at beskytte og gendanne det naturlige hudmikrobiom.

Det seneste årtis videnskabelige forskning har nemlig ført til en ny forståelse af, at de fleste bakterier er et af hudens bedste forsvar.

Vores probiotiske bakteriestamme, LB244R® hæmmer væksten af den problematiske bakterie Staphylococcus aureus, der ofte er et problem for personer med tør eller atopisk hud.

De probiotiske bakterier i Bak Probiotic Skincare har derudover flere aktive egenskaber. De styrker bl.a. hudens immunforsvar ved at fremme produktionen af defensiner (antimikrobielle peptider), ligesom de øger fugtmængden, fremmer afstødelse af døde hudceller samt styrker hudens barrierefunktion. Som resultat falder huden til ro og blive blødere og mere smidig.

Probiotisk hudpleje med dokumenteret effekt

Efter kun 14 dages brug af Bak Probiotic Skincare blev rødmen i huden og sår væsentligt reduceret hos 67% af deltagerne*, mens tørhed og kløe blev reduceret væsentligt hos 96% af deltagerne**.

*Eczema Area Severity Index (EASI index). **Visual Analoque Scale (VAS score). Klinisk kosmetikundersøgelse foretaget af Pharmascan på 20 mænd og kvinder før og efter 14 dage.