Servicebetingelser

Servicebetingelser

Information

Denne hjemmeside drives af Lactobio. På hele hjemmesiden refererer udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Lactobio. Lactobio står for denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her. Ved at besøge vores hjemmeside og / eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"). Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af hjemmesiden, herunder brugere der er, leverandører, kunder, distributører og / eller bidragydere af indhold. Læs venligst disse Servicevilkår nøje, inden du får adgang til eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge dele af hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge tjenesterne. Hvis disse Servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Vores butik og online e-handelsplatform er hostet af Shopify Inc.

Betaling

Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi accepterer Visa og MasterCard. Bestillingsbeløbet trækkes fra din konto, så snart varen har forladt Lactobios lager.

Online butiksbetingelser

Ved at acceptere disse Servicevilkår accepterer du, at du som minimum lever op til myndighedsalderen for dit land, din stat eller bopælsland. Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål (herunder men ikke begrænset til lov om ophavsret). Du må ikke overføre nogle former for vira eller nogen form for destruktiv kode. En overtrædelse eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Generelle betingelser

Vi forbeholder os ret til at nægte service til nogen af ​​enhver grund til enhver tid. Du forstår, at dit indhold (på nær kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk. De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

Nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet af oplysninger

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at høre primære, mere præcise, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på denne side er på egen risiko. Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information, er ikke nødvendigvis aktuelt og er kun til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

Ændringer i service og priser

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os ret til, til enhver tid at ændre eller afbryde services (eller dele eller indhold heraf) uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af servicen.

Nøjagtighed af fakturerings- og kontooplysninger

Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på tidspunktet for bestillingen. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores vurdering synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører. Du accepterer at levere aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der er foretaget i vores butik. Du accepterer øjeblikkeligt at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. For flere detaljer, bedes du gennemgå vores returpolitik.

Personlig information

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.

Fejl, unøjagtigheder og udeladelser

Af og til kan der være oplysninger på vores hjemmeside, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesafgift

Kontaktinformation

Lactobio A/S

Lersø Parkallé 42,

2100 København Ø,

Danmark
CVR: 38887866
info@lactobio.com

www.lactobio.com

Telefon 31 31 86 59

Brug af probiotisk hudpleje

At få optimale fordele ud af, at bruge probiotisk hudpleje kan kræve lidt af forbrugeren. Traditionelle hudplejeprodukter indeholder konserveringsmidler, men det gør Bak Probiotic Skincare ikke (det ville dræbe indholdet af levende bakterier). Derfor opbevares produkterne med deres friske og naturlige ingredienser optimalt i køleskab, men kan dog også stå ved almindelig rumtemperatur op til 25 grader C. 

Bak Probiotic Skincare bruges optimalt på ren hud. Holdbarhed efter åbning er ca. 4 måneder.