Hvorfor probiotisk hudpleje bør blive en del af din dagligdag

Hvorfor probiotisk hudpleje bør blive en del af din dagligdag

Christine Løkkebø,

Én lille flaske med Bak Probiotic Skincare indeholder en hær af gode bakterier, der vil kæmpe for din huds sundhed og balance!

Lyder det abstrakt?

Så lad os forklare🧑‍🔬

De fleste af os ved, at probiotiske bakterier er rigtigt gode for vores mave, men nyere forskning har også vist, at probiotiske bakterier er rigtigt gode for din hud.

Det er fordi, at huden, ligesom dit tarmsystem, er et stort økosystem sammensat af trilliarder af mikroorganismer, hvoraf rigtigt mange af dem er nyttige bakterier, der hjælper din hud med at bibeholde sin sundhed og balance 🙏

I vores moderne liv er vi dog i høj grad udsat for ting, der er mindre gode for bakteriesammensætningen i vores hud.

Vi bliver for eksempel udsat for et væld af kemi på daglig basis, bare ved at gøre helt almindelige ting som at gå i bad og pleje vores hud 🧼 

En gennemsnitlig kvinde bruger typisk tolv forskellige produkter, der i snit indeholder 168 forskellige kemikalier, som en del af sin daglige pleje. Mænd bruger typisk lidt færre produkter, men kommer alligevel dagligt op på omkring 85 forskellige kemiske stoffer.

Og så har vi slet ikke nævnt, hvad vi ellers er i kontakt med gennem andre produkter, når vi for eksempel vasker op og gør rent i hjemmet 🙀 

Alt det, kan bidrage til, at der opstår ubalancer i hudens økosystem, og det er her, flere af de hudproblemer, mange af os kæmper med opstår.

For når hudens økosystem er i ubalance, betyder det, at ’dårlige’ bakterier, med potentielt skadelig indvirkning, får lejlighed til at formere sig og dermed blive flere end de ’gode’ bakterier.

Det er dårligt nyt for din huds immunforsvar og barrierefunktion, der svækkes og dermed bliver mindre modstandsdygtig overfor udefrakommende og forstyrrende ting, der blandt andet vil kunne skabe bumser, rødme eller kløende og irriteret hud 😓 

Vores løsning på dette er at give dig de gode bakterier tilbage – og det i overflod! 🎉

Bare ét af vores produkter indeholder milliarder af gode, levende probiotiske bakterier, der aktivt hjælper huden tilbage i balance ved at overtage pladsen, som de dårlige bakterier ellers ville kunne boltre sig på.

Samtidig styrker de hudens immunforsvar og barrierefunktion, så huden bliver både sundere og stærkere 🤗

Skal du prøve?