PRIVATLIVSPOLITIK OG COOKIES

Bakskincare-dk.com er ejet og drevet af Lactobio ApS, som indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig. Herefter benævnes virksomheden "Lactobio".

Indsamling af persondata

Lactobio opbevarer og behandler personoplysninger om dig, for at servicere dig bedst muligt. Vi indsamler oplysninger, når du besøger vores websites, foretager køb, tilmelder dig nyhedsbrevet og deltager i eventuelle konkurrencer.

Når du besøger et af vores websites

Når du besøger et af vores sites, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, præferencer og oplysninger vedrørende din færden på sitet. Disse personoplysninger indsamles også via cookies.

Når du køber et produkt

Når du handler på et af vores site, er det nødvendigt at indhente yderligere oplysninger. Her indhenter vi blandt andet dit navn, din adresse, dit telefonnummer og betalingstransaktions-oplysninger, for at vi kan sælge og levere din vare. Informationerne opbevares og anvendes også til eventuelle reklamationer eller returforsendelser.

Konkurrencer

Hvis vi afholder konkurrencer uden for vores sites via for eksempel facebook og Instagram, er disse ansvarlige for oplysninger, du har givet i forbindelse med deltagelse i konkurrencen.

Tredjepart

Lactobio videresælger ikke eller offentliggøre dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre et køb. Det kan fx være i forbindelse med betalingspartner eller leveringspartnere

Lactobio samarbejder med databehandlere, herunder Spotify International Ltd, Google Analytics v/Google LLC., Stribe Inc. og Facebook Inc. Alle relevante samarbejdspartnere har indgået en databehandleraftale.

Opbevaring af persondata

Vi opbevarer dine oplysninger i den rum tid, som det er tilladt. Oplysningerne er lagret on line og er beskyttet med koder. Ligeledes er alle vores systemer beskyttet med antivirus og vi har taget de nødvendige forholdsregler for at hindre uautoriseret adgang til dine persondata. Desuden har vi en intern politik om håndtering af persondata, som alle ansatte er bekendt med.

Lactobio kan ikke holdes ansvarlig for tab af nogen art, som følge af indbrud i Lactobio systemer eller andre forstyrrelse, som Lactobio er uden ansvar for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar, selvom Lactobio har taget forholdsregler for at sikre en høj sikkerhed.

Bliver Lactobio opmærksom på et sikkerhedsproblem, vil du blive informeret. En sådan situation vil ligeledes blive anmeldt til Datatilsynet af Lactobio.

Dine persondata – dine rettigheder

Du har ret til at få rettet eller slettet dine oplysninger samt at få udleveret den data, vi har samlet sammen om dig. Kontakt os på info@lactobio.com, hvis du har spørgsmål til dine personoplysninger eller hvis du ønsker at rette eller få dine persondata slettet.