Forsendelsespolitik

Forsendelsespolitik

Levering

Alle produkter sendes normalt fra vores lager inden for 3 arbejdsdage. Når en ordre er placeret på hverdage, leveres den normalt inden for 2-4 hverdage. Vi behandler løbende ordrer og stræber efter hurtig og bekvem levering. Vi benytter GLS til omdeling af vores varer.

Returnering

Vores returpolitik gælder 30 dage. Hvis der er gået over 30 dage efter dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion.

For at være berettiget en returnering skal varen være ubrugt og i samme stand, som du har modtaget den. Varen skal returneres i sin originale emballage. For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis. Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion. Enhver vare, der ikke sendes retur i sin oprindelige tilstand, har været åbnet eller på anden vis er beskadiget, giver ikke anledning til refusion. Det er dit ansvar at sørge for, at varen kommer ubeskadiget retur til os.

Reklamation

Tag ikke imod varer, der har en transportskade. Når du taget imod en vare eller skriver under på modtagelsen, godkender du automatisk, at varen er i god behold. Vil du reklamere over din vare, bedes du angive grund, medsende kvittering og dokumentation, hvis muligt.

Refundering

Når vi modtager din returnerede vare, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget den. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refundering, så snart vi har gennemgået din begrundelse og dokumentation.

Hvis din refundering bliver godkendt, behandles din tilbagebetaling, og en kredit vil automatisk blive overført til dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for kort tid.

Udsalgsvarer

Kun regulære priser kan refunderes, desværre kan udsalgsvarer ikke refunderes.

Bytte

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du skal bytte den til samme vare, send os en mail på info@lactobio.com og send din vare til: Lactobio, Lersø Parkallé 42, 2100 København Ø, Danmark.

Gaver

Hvis varen var markeret som gave, når den blev købt og afsendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af ​​det returnerede vare. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren havde ordren afsendt til sig selv for at give dig senere, sender vi tilbagebetaling til gavegiveren, og han/hun vil stå for din retur.

Fragt af returnering

For at returnere din vare skal du sende den til: Lactobio, Lersø Parkallé 42, 2100 København Ø, Danmark.

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes.

Hvis du sender en vare over 500 DKK, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelse eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.